• De webshop is tijdelijk buiten werking, en kan niet besteld worden.
  • Zie home page voor meer uitleg.

Onder de naam Buitenbeentjes verkoop ik mijn handgemaakte kledingstukken.

Door de kleding van BuitenBeentjes te kopen draag je bij aan een betere wereld. De kleding is met plezier en liefde gemaakt, van goede biologische of natuur vriendelijke stoffen. En de kwaliteit gaat heel lang mee.

Het streven van BuitenBeentjes is dan ook duurzaamheid. Alle kleding stukken worden goed afgewerkt. Zodat er niet binnen enkele keren dragen al weer een losse naad is, zoals wel vaak bij fabrieksmatige kledingstukken.

Daarnaast is BuitenBeentjes ook een leer school, voor mij zelf als maker en mens.  Elk kledingstuk is weer een nieuwe les, en ik ontwikkel mij graag met nieuwe technieken.  Om de kleding goedkoop te houden heb ik het perfectionisme zo veel mogelijk los gelaten. En zo zijn er dus op de gekochte kleding wel eens schoonheid foutjes te vinden (die warscheinlijk ik vooral zelf zie ;).)  Doordat ik ook juist die kleding wel te koop aan bied kunnen de prijzen laag blijven, en is het voor ons allemaal een win win situatie.

De aarde goed behandeld, ik als maker ruimte om te leren en ontwikkelen, en jij als koper een kwalicatief goed product voor niet te veel geld.  <3 

Maak jouw eigen website met JouwWeb