• De webshop is tijdelijk buiten werking, en kan niet besteld worden.
  • Zie home page voor meer uitleg.

De werkende handen achter BuitenBeentjes: 

 

Dat zijn mijn handen.  Ik ben Annerieke Wuestman, moeder van 3 jongens (2016, 2017, 2020) die net zo eigenzinnig zijn als ik zelf. De naam BuitenBeentjes omschrijft mij, en mijn leef wijze.

Ten eerste omdat mijn Beentjes het liefste Buiten. zijn

Ik ben geboren en opgegroeid op een boerderij waarna ik vanuit het huis in het weiland ben gaan wonen. Zo heb ik vervolgens 9 jaar in van allerlei bouwwerken in en met de natuur gewoond en geleefd. Mochten onze kinderen ook ter wereld komen op mooie plekjes in een Yurt. 

De wind, zon, regen, weidse uitzichten of juist het aanschouwen van een kleine mier geeft mij vertrouwen in dat het leven goed is.  Het buiten leven zit in mij, en ik ben bang dat het er nooit meer uitgaat.  Zelfs niet nu we met ons gezin in een echt stenen huis in een woonwijk wonen.

 

 

Ik vraag me wel eens af of ik nou een denker of doener ben..

Ik vind me zelf namelijk echt een denker, mijn hoofd staat altijd aan, en vind het zo interessant om vervolgens elke gedachten weer van alle kanten verder uit te denken.  Maar daarnaast kan ik moeilijk stil zitten. Vind ik het heerlijk om dingen te maken met mijn handen, mijn kunnen te ontdekken en ontwikkelen en houd ik van gewoon beginnen en aanpakken. 

Mischien ben ik dus gewoon een denkend doener. 

En geeft dat al aan hoe ik niet snel in een "hokje" te plaatsen ben. Een BuitenBeentje...

Altijd al geweest. Wat maakte dat mijn schooltijd niet echt gelukzalig was. En zo ben ik daar dus ook vroegtijdig mee gestopt.

Zonder diploma's de wereld in gestapt, jong moeder geworden, en ontdekt dat het heerlijk is om een buitenbeentje te zijn!

Ik kan niet anders, maar wil ook niet anders.

 

Mijn dagen zijn gevuld met creativiteit en zorgen voor onze kinderen. En het liefst combineer ik die 2 met elkaar.

Ik kan enorm genieten van dagen dat de kinderen heerlijk om mij heen spelen terwijl ik achter de naaimachine zit.  Maar ook de momenten dat het niet zo soepel loopt zijn voor mij zo waardevol.

Een eindeloze ontdekkings tocht in wie ben ik? als mens? als moeder?

En wie zijn die prachtige kleine mensjes die bij ons ter wereld mochten komen!?

wat komen ze hier doen? wat willen ze mij vertellen? 

Mijn atelier is een slaapkamer in ons huisje. Maar vaak staat mijn naaimachine gewoon beneden op de keuken tafel. En neem ik mijn handwerkjes het liefste mee naar buiten.